Ustájení v aktivní stáji na Statku Malčany

02.05.2012 19:21

 

Institut celostní péče o koně provozuje volné ustájení v aktivní stáji - výběhu - s pastvinami na Statku Malčany. Statek se nachází cca 40 km jihozápadně od Prahy, poblíž slapské přehrady, 7 km od obce Slapy a asi 5 km od Staré Živohošti.

Pro koně k dispozici zpevněné výběhy a cesty, nezámrzné napáječky, celoročně volný přístup ke kvalitnímu senu, krmný automat na jadrné krmivo, volná stáj jako přístřešek, brouzdaliště, pískoviště na válení, život ve vyrovnaném stádě na dostatečném prostoru s veškerým „koňským“ komfortem. Kapacita je cca 25 koní. Stádo je smíšené, kobyly, valaši, hříbata.

V areálu je kruhová ohrada, oválný kolotoč pro případ potřeby řízeného pohybu koní, k dispozici klubovna s koupelnou a kuchyňkou, krásné a rozmanité terény k vyjížďkám, 200m  ke slapské přehradě s možností plavení koní.

V současné době je plný stav.

Dále nabízíme možnosti nápravy a rehabilitace problémů s kopyty a pohybovým ústrojím koní v Rehabilitačním centru na Malčanech. Volná stáj s brouzdalištěm, volným přístupem k senu, nezámrzné napáječky, po celé ploše gumová podlaha, k dispozici pastvina s řízeným  přístupem. Ošetřování kopyt i veškerá veterinární péče zajištěna.

V případě vážného zájmu nás kontaktujte:

vaclavvydra@vaclavvydra.cz

barborakredbova@seznam.cz, tel.722668916

Institut celostní péče o koně,o.p.s.
Statek Malčany, Čím 85
262 03 pošta Nový Knín
IČO 24810657
DIČ CZ24810657